Sinfonia Clubprogramma seizoen 22/23

Club Events 2022/2023

Sinfonia Rotterdam en Conrad van Alphen nodigen onze Clubleden uit voor een muzikaal, feestelijk seizoen!

Dit seizoen hebben wij voor onze Sinfonia Clubleden een muzikaal programma samengesteld. In september 2022 en februari 2023 pakken we groots uit bij het Maritiem Concert aan de Rotterdamse kade en de Romantische Nostalgie in het Wereldmuseum. Bij de andere concerten ontmoeten we elkaar na ieder concert voor een toost en om met elkaar en de andere bezoekers na te praten.

Maritiem Concert
Vrijdag 2 september 2022 | 19:30 uur
SS Rotterdam

Het Maritiem Concert is ons cadeau aan de stad Rotterdam. Een wervelend programma met onder andere Neerlands trots en sopraan Francis van Broekhuizen. Traditiegetrouw is het ons eerste weerzien na de zomer. Het wordt een onvergetelijke avond!

Burlesque Volksmuziek met Maxim Vengerov
Donderdag 22 september | 19:30 uur
Grote Zaal, de Doelen

Openingsconcert van dit seizoen in onze Havenstad met niemand minder dan meestersolist Maxim Vengerov. Hij soleert in het eerste vioolconcert van Sjostakovitsj. Het is hem op het lijf geschreven! Een veelbelovende avond die u allen in vervoering brengt.

Lyrische Poëzie met Nikolai Lugansky
Zaterdag 5 november 2022 | 20:15 uur
Concertzaal, Amare Den Haag

Door zijn blessure kon topsolist Nikolai Lugansky vorig seizoen niet komen. Dit jaar komt hij naar Sinfonia Rotterdam, misschien wel beter dan ooit! Ik laat u kennismaken met de prachtige concertzaal van Amare waar Lugansky tovert met klanken!

Romantische Nostalgie met Artyom Dervoed
Zondag 12 februari 2023 | 12:00 uur
Balzaal, Wereldmuseum Rotterdam

Let op: middagvullend programma! 

Gitarist Dervoed schittert in de Balzaal van het Wereldmuseum. Zijn verleidelijke klanken maken uw zondagmiddag tot een waar feest.

Voordat we genieten van het concert, ontvang ik u allen op het Schielandhuis voor een kijkje in onze keuken. Ik heb een middagvullend programma voor u in petto waarbij nostalgie het hoofdthema is.

FEEST! Conrad 60 jaar met Vadym Kholodenko
Zaterdag 13 mei 2023 – 19:30 uur
Grote zaal, de Doelen Rotterdam

Conrad: ‘In 2023 word ik 60 jaar en dat vier ik graag met u allen. Ik koos voor dit seizoen in het algemeen en dit concert op 13 mei in het bijzonder mijn meest geliefde composities uit. Dat Vadym Kholodenko in 2023 met ons zal optreden, is een wens die uitkomt.’

De volledige brochure voor het seizoen ’22/’23 voor onze Clubleden leest u via deze link.