Steun ons

Wij willen graag blijven doen wat we doen en daarom hebben wij uw steun hard nodig. Wij zijn dankbaar voor elk gebaar, of het nu klein of groot is. Uw steun zal gebruikt worden om alle Rotterdammers te kunnen verrijken met magnifieke klassieke muziek. Dat doen we door o.a. gratis lunchconcerten en pop-up concerten te geven en het gratis jaarlijkse Maritiem Concert te kunnen blijven organiseren. U ondersteunt het team dat elke dag zijn uiterste best doet voor hét kamerorkest van Rotterdam.

 

U kunt ons op verschillende manieren steunen:

doneer

Doneer aan Sinfonia Rotterdam

U kunt via de website eenvoudig en veilig een eenmalige donatie doen aan Sinfonia Rotterdam. Hierbij kunt u gebruik maken van uw creditkaart, iDeal en Bancontact.

Vrienden copy

Word Sinfonia Vriend!

Wilt u nog persoonlijker verbonden zijn met dit bijzondere orkest en een structurele bijdrage leveren aan de constante kwaliteit van Sinfonia Rotterdam? Word dan Sinfonia Vriend! 

Sinfonia Club

Word Sinfonia Clublid

Als lid draagt u niet alleen bij aan de ontwikkeling en professionalisering van ons orkest, maar geniet u ook verschillende privileges zoals speciale bijeenkomsten en ontvangsten gekoppeld aan de prachtige concerten.

Geef uw liefde voor klassieke muziek door

Heeft u er wel eens aan gedacht om een goed doel op te nemen in uw testament? Bijvoorbeeld omdat u de samenleving iets wilt nalaten waar u grote waarde aan hecht? Sinfonia Rotterdam biedt verschillende mogelijkheden tot financiële steun via nalatenschap in de vorm van een schenking of een legaat na overlijden.

Lees verder.