Klassiek & Wijn Serie 2024-2025

13 juni 2024

 

Klassiek & Wijn is terug!

5 concerten in de Kloosterkerk

 

Het beste van klassieke muziek en wijn komt samen in onze serie Klassiek & Wijn. Terug van weggeweest en vanaf seizoen 2024/2025 op een nieuwe locatie: in de imposante Kloosterkerk in Den Haag.

Baton en glas in harmonie geheven

Onder het dak van de monumentale kerk aan het Lange Voorhout geniet u van een sprankelend en energiek klassiek concert, uitgevoerd door onze musici onder leiding van Conrad van Alphen en met een bijzondere solist te gast. Na het concert van 5 kwartier zonder pauze kunt u genieten van een gratis wijnproeverij, gesponsord door een lokale wijnhandel. We zorgen ook voor onze bezoekers die liever geen alcohol drinken.

Een compleet avondje uit

De Klassiek & Wijn concerten in de Kloosterkerk zijn meer dan alleen een muzikale ervaring: deze avonden zijn het complete pakket. Lekker borrelen en nagenieten van het concert terwijl een viertal leden uit het orkest live achtergrondmuziek spelen. Tik onze dirigent of lid van ons team aan: tijdens alle concerten zijn wij onder het publiek te vinden.


Bestellen

U kunt kaarten voor onze Klassiek & Wijn concerten via onze website bestellen. Elk concert dat wij in het nieuwe seizoen in de Kloosterkerk spelen is een Klassiek & Wijn concert. Deze concerten vallen ook onder onze Sinfonia Classics Serie. 

Via de onderstaande button kunt u ook de gehele Klassiek & Wijn serie van 5 concerten als één pakket bestellen:

Klassiek & Wijn Serie (5 concerten)

Prijzen

€ 160 / ≤ 26 jaar € 67

Klassiek concert & wijnproeverij
Geen rangen, alle stoelen dezelfde prijs

Bestel de Klassiek & Wijn Serie 

  • Bestelt u toch liever onze Sinfonia Classics Serie van 6 concerten? Klik hier
  • Wilt u losse (Klassiek & Wijn) kaarten bestellen? Klik hier