Sinfonia Club

 

De Sinfonia Club is een Club van gulle gevers die als ambassadeurs voor het orkest fungeren. Het is een hechte groep van particulieren en bedrijven die zich verbonden voelen met de ondernemende en no-nonsense stijl van Sinfonia Rotterdam en zijn oprichter en dirigent Conrad van Alphen. Ze zijn er trots op om één van Rotterdams culturele parels met raad en daad terzijde te staan en doen dit ook financieel met een lidmaatschap.

De Sinfonia Club is dé ontmoetingsplek voor ondernemers met hart voor cultuur, waar u in een prettige ambiance uw netwerk kunt uitbreiden en kennis en ervaring kunt uitwisselen met gelijkgestemden. Ook u bent van harte uitgenodigd bij onze Club. Als lid draagt u niet alleen bij aan de ontwikkeling en professionalisering van deze écht Rotterdamse culturele onderneming, maar geniet u ook verschillende privileges zoals speciale bijeenkomsten en ontvangsten gekoppeld aan de prachtige concerten.

Wij bieden de Sinfonia Clubleden het volgende aan:

  • U krijgt een exclusief uitgewerkt programma met door het jaar heen minimaal vier speciale Club Events;
  • Regelmatig organiseren wij spontane Sinfonia Clubacties;
  • Twee keer per jaar mag u twee introducés meenemen naar de Sinfonia Club Events;
  • U krijgt de mogelijkheid om met het orkest mee te gaan op tournee naar het buitenland;
  • U mag te allen tijde uw partner meenemen naar alle Club Events.

 

 

Fiscaal voordeel

Een Sinfonia Club lidmaatschap kost €2000 per jaar, echter vanwege de fiscale voordelen voor zowel particulieren als voor bedrijven komt dit netto voordeliger uit. Sinfonia Rotterdam heeft namelijk de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Bereken met deze website makkelijk uw belastingvoordeel.

 

Heeft u vragen?

Wij vertellen u graag meer over de voordelen die de Sinfonia Club u kan bieden. U kunt hiervoor altijd contact opnemen met Mariët Struijk, Zakelijk Leider: mariet@sinfoniarotterdam.nl of +31 6 15 96 79 98

Kerst met het Zwanenmeer
Do 23 december 2021 | 20:15
Amare, Concertzaal

Charmante, aanstekelijke melodieën en de elegantste walsen afgewisseld met dramatiek en emotie maakt de muziek uit Tsjaikovski’s liefdessprookje  Het Zwanenmeer het ideale slot van een kerstconcert voor het hele gezin.
Speciaal voor kerst worden de Clubleden uitgenodigd voor één van de eerste concerten in de spiksplinternieuwe concertzaal van het lang geanticipeerde cultuurpaleis Amare in Den Haag. Voorafgaand aan deze prachtige avond nodigen we u uit voor een feestelijke maaltijd.

***

Rachmaninov met Alexei Volodin
Za 29 januari 2022 | 19.30 uur
Grote Zaal, de Doelen

Ondanks het feit dat er van deze meestercomponisten uit de romantische periode meerdere werken zouden volgen, ademen de composities in dit programma al een vroege volwassenheid en rijpheid uit.
Als Sinfonia Clublid mag u voor dit concert 2 vrienden meenemen. Een mooi moment om uw buurman, collega, familie of bijvoorbeeld uw vrienden mee te nemen naar een prachtig concert van Sinfonia Rotterdam.

***

Volksmuziek en Dansen
Zondag 20 maart 2022 | 15.00 uur
Balzaal, Wereldmuseum

Geflankeerd door de bekende barokdansen uit de Holbergsuite en het bekende Greensleeves uit St Paul’s Suite verrast Sinfonia Rotterdam met klanken uit het Midden-Oosten.
Na afloop van dit concert is er een borrel in de Salon van het Wereldmuseum. 

***

Rapsodie!
Donderdag 12 mei 2022 | 20.15 uur
Balzaal, Wereldmuseum

„Eine Sensation für die Musikwelt!“ schrijft de Frankfurter Allgemeine Zeitung over de saxofonist Asya Fateyeva. Met zowel grote virtuositeit als bijzondere tederheid vertolkt zij de immer terugkerende en contrasterende delen in het saxofoonconcert van de bekende Nederlandse componist Jacob ter Veldhuis.
Voorafgaand aan het concert nodigen wij u als Clublid uit voor een speciale introductie en een drankje in de Elie van Rijckevorselzaal. Na het concert treffen wij u graag bij de borrel in de Salon.

Voorgaande Sinfonia Club Evenementen

Zomer Proms
Zo 13 juni, 2021 – Middagconcert
de Doelen, Grote Zaal

Na een erg lange tijd komen we als Club eindelijk weer bij elkaar bij het Zomer Proms middagconcert. Na afloop van het concert proosten we tijdens de Clubborrel op de start van de zomer met een glaasje bubbels in de ene hand en een versnapering in de andere.

Sinfonia Maritiem Concert
Vr 3 september – Openluchtconcert
Katendrechtse Hoofd bij SS Rotterdam

Met een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam zullen we op vrijdag 3 september vanaf het dek van het SS Rotterdam genieten van snacks en Sundowners, een Zuid-Afrikaans begrip voor drankjes tijdens zonsondergang. Wanneer de scherpe randjes er een beetje af zijn zullen we op het Katendrechtse Hoofd genieten van het veelzijdig Sinfonia Maritiem Concert 2021.

Chopin met Nikolai Lugansky
Do 7 oktober 2021 – Openingsconcert
de Doelen, Grote Zaal

Sinfonia Rotterdam opent haar nieuwe concertserie Sinfonia Classics met de Russische meesterpianist Nikolai Luganski. Clubleden krijgen de bijzondere mogelijkheid om de “making of” van dit onvergetelijke concert mee te maken: de besloten repetitie kan namelijk door allen bijgewoond worden. In de avond zal het concert gespeeld worden voor het grote publiek, waarna we in de foyer bijeenkomen om met de uitvoerenden te proosten op de mooie muziek.

Sinfonia Clubleden