Sinfonia Club

 

De Sinfonia Club is een Club van gulle gevers die als ambassadeurs voor het orkest fungeren. Het is een hechte groep van particulieren en bedrijven die zich verbonden voelen met de ondernemende en no-nonsense stijl van Sinfonia Rotterdam en zijn oprichter en dirigent Conrad van Alphen. Ze zijn er trots op om één van Rotterdams culturele parels met raad en daad terzijde te staan en doen dit ook financieel met een lidmaatschap.

De Sinfonia Club is dé ontmoetingsplek voor ondernemers met hart voor cultuur, waar u in een prettige ambiance uw netwerk kunt uitbreiden en kennis en ervaring kunt uitwisselen met gelijkgestemden. Ook u bent van harte uitgenodigd bij onze Club. Als lid draagt u niet alleen bij aan de ontwikkeling en professionalisering van deze écht Rotterdamse culturele onderneming, maar geniet u ook verschillende privileges zoals speciale bijeenkomsten en ontvangsten gekoppeld aan de prachtige concerten.

Sinfonia Clubleden maken gebruik van diverse voordelen:

  • u krijgt een exclusief uitgewerkt programma met door het jaar heen minimaal vier speciale Club Events en borrels;
  • regelmatig organiseren wij spontane Sinfonia Clubacties;
  • twee keer per jaar mag u twee introducés meenemen naar de Sinfonia Club Events;
  • u krijgt de mogelijkheid om met het orkest mee te gaan op tournee naar het buitenland;
  • u mag te allen tijde uw partner meenemen naar de Club Events.

Fiscaal voordeel

U bent al Sinfonia Clublid vanaf €2000 per jaar. Echter, vanwege de fiscale voordelen voor zowel particulieren als voor bedrijven komt dit netto voordeliger uit. Sinfonia Rotterdam heeft namelijk de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Bereken met deze website makkelijk uw belastingvoordeel.

Heeft u vragen?

Wij vertellen u graag meer over de voordelen die de Sinfonia Club u kan bieden. U kunt hiervoor altijd contact opnemen met Mariët Struijk, Zakelijk Leider: mariet@sinfoniarotterdam.nl of +31 6 15 96 79 98