25 januari 2022

Reikhalzend hebben we de afgelopen dagen uitgekeken naar deze dag. Naar het moment waarop ‘ja!” gezegd wordt tegen kunst, cultuur en horeca. De eerste berichten lekten al uit, maar nu hebben we dan toch de echte bevestiging. We mogen weer spelen! Zaterdag 29 januari in de Grote Zaal van de Doelen in Rotterdam. Het wordt een prachtig concert waarbij we vieren dat we weer samen mogen zijn.  


Hoekstenen van de romantiek: Rachmaninov en Brahms


Onder
leiding van Conrad van Alphen speelt Sinfonia Rotterdam voor u het tweede pianoconcert van Rachmaninov en de eerste symfonie van Brahms. Meesterpianist Alexei Volodin zet onze zintuigen op scherp. Zijn interpretatie van de golvende muziek van Rachmaninov is een waar feest om naar te luisteren en te kijken. 

In de nasleep van Beethovens Ode aan de Vreugde kostte het Brahms meer dan 20 jaar om zijn eerste symfonie te voltooien. Het werk werd van meet af aan bewonderd. Een prachtig werk met een glorieus slot.

We kijken er meer dan ooit naar uit voor onze bezoekers te mogen spelen.


Punten op de ‘i’ 

De komende dagen zetten wij de punten op de ‘i’ wat betreft de organisatie van dit concert. Heeft u kaarten? Houd dan uw mail, onze website en social media in de gaten. U ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een bericht met de laatste informatie over het concert.

Heeft u in de tussentijd vragen? Mail dan naar info@sinfoniarotterdam.nl .