Perspagina Sinfonia Maritiem Concert 2022

Sinfonia Maritiem Concert & Sinfonia Maritiem Familieconcert

Wanneer: 2 & 4 september 2022
2 September 20:30 uur – 22:00 uur – Sinfonia Maritiem Concert
4 September 14:30 uur – 15:30 uur – Sinfonia Maritiem Familieconcert

Locatie: op de Kaap, bij het SS Rotterdam

Het eerste weekend van september geeft Sinfonia Rotterdam twee gratis concerten. Hét Sinfonia Maritiem Concert op vrijdagavond en hét Sinfonia Maritiem Familieconcert op zondag.

Beide concerten zijn gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen vanaf 3 augustus een gratis kaart reserveren via sinfoniarotterdam.nl

De presentatie van beide concerten is in handen van sopraan Francis van Broekhuizen. Andere speciale gasten zijn onder andere Serenad Bayraktar en Jas Wolfert, de winnaar van de Sinfonia Prijs van het Prinses Christina Concours.


Beeldmateriaal

Sinfonia Maritiem Concert 2020

Wij verzoeken u bij het gebruik van foto’s op deze pagina de naam van de fotograaf te vermelden. Deze staat vermeld onder de foto.

Een uitgebreide beeldbank voor ons Maritiem Concert, opent u hier.


Solisten

Sinfonia Rotterdam heeft voor deze twee concerten een drietal zeer bijzondere solisten op het programma staan.

 

Francis van Broekhuizen

Francis is één van de meest veelzijdige en geliefde sopranen in Nederland Ze combineert haar overtuigende zangtalent met een unieke en ontwapenende podiumpersoonlijkheid.


Serenad Bayraktar

De Haagse singer-songwriter en trompettist Serenad Bayraktar begon al op jonge leeftijd met zingen. Naast haar trompet- en zang-carrière schrijft en produceert ze muziek in haar eigen studio.


Jas Wolfert

Jas is winnaar van het Prinses Christina Concours. Hij won hier de Sinfonia Rotterdam prijs en is onze gast op vrijdag en zondag.


Vragen?

Eveline Hammer
Marketing & Communicatie | Sinfonia Rotterdam
Tel: +31 6 11 64 01 10
marketing@sinfoniarotterdam.nl