U kunt vanaf vandaag ook losse kaarten voor onze concerten bestellen

16 mei 2023

Foto door Jan Hordijk.

Wát een fantastische feestweek hebben wij gehad! Ter ere van zijn 60ste verjaardag is onze geliefde dirigent flink in het zonnetje gezet.

Zaterdag 6 mei begonnen we met een toegankelijk lunchconcert in Theater Zuidplein, waarna het orkest zich verplaatste naar het Winkelcentrum Zuidplein voor twee verrassende pop-up concerten.
Zondag 7 mei mochten de Sinfonia Vrienden persoonlijk hun felicitaties geven bij het Vriendenevent, waarbij het gezelschap een intieme repetitie mocht bijwonen in ons kantoorgebouw in het centrum van Rotterdam.
Maandag 8 mei vertrok het orkest naar Erkelenz in Duitsland voor een enorm succesvol gastoptreden.
Dinsdag 9 mei heeft Conrad getrakteerd op een bijzondere en intieme dirigeer-masterclass: een klein publiek mocht hier toeschouwen hoe drie talentvolle dirigenten les kregen van Conrad. De masterclass werd opgevolgd door een bijzonder concert onder leiding van de drie dirigenten, met solisten van het Prinses Christina Concours.
Woensdag 10 mei was de aftrap van de drie succesvolle concerten in Amare. Daaropvolgend speelde het orkest op 11 mei in het Concertgebouw en op 13 mei als afsluiter in de Doelen.

Een heerlijke feestweek vol felicitaties, traktaties, cadeautjes, dankbaarheid en hart voor ons mooie orkest. Hartelijk dank aan iedereen die het met ons heeft gevierd!

Losse kaartverkoop

Onze losse kaartverkoop is vandaag van start gegaan. Dat betekent dat u vanaf nu ook uw kaarten kunt bestellen voor een los concert in onze programmering. Via de onderstaande knop treft u alle concerten die bij ons komend seizoen op het programma staan.

Bekijk alle concerten

Meest voordelige optie: Combinatiedeal

Het is nog altijd het meest voordelig om een Combinatiedeal Rotterdam, een Combinatiedeal Den Haag of abonnement te bestellen, voor de volledige Sinfonia ervaring. Wij geven het gehele seizoen 2023/2024 vertrouwde en verfrissende concerten. Laat u eens verrassen en bestel de Combinatiedeal! Zo maakt u alle unieke concerten van Sinfonia Rotterdam mee, en dat voor de zachte prijs van € 185. Voor jongeren t/m 26 kost een kaart slechts € 90! 

Combinatiedeal Rotterdam  Combinatiedeal Den Haag