Ntjam Rosie en jong talent op het Sinfonia Maritiem Concert

27 juni 2024

Foto’s: Len Land / MajankaFotografie

Met trots maken we bekend dat jazz- en soulzangeres Ntjam Rosie op zal treden tijdens het Sinfonia Maritiem Concert op vrijdagavond 23 augustus en het Familieconcert op 25 augustus. Ook zijn altvioliste Jolie Bisoendial en violiste Diana Fakour, de twee jonge getalenteerde winnaressen van het Prinses Christina Concours, te horen tijdens beide concerten. 


Ntjam Rosie
De Rotterdamse singer-songwriter Ntjam Rosie is van Kameroens-Nederlandse afkomst. Sinds de release van haar veelgeprezen album ‘Elle’ in 2010 heeft ze een loyale fanbase opgebouwd in binnen- en buitenland. Haar muziek is een mengeling van jazz, soul en pop en heeft Afrikaanse invloeden. Inmiddels heeft ze acht studio-albums op haar naam staan, waaronder ‘Elle (Reworked)’ uit 2023. Dit jaar bracht ze het energieke EP ‘Embrace the New’ uit.

Meer over Ntjam Rosie


Jolie Bisoendial en Diana Fakour
De 16-jarige altvioliste Jolie Bisoendial en de 19-jarige violiste Diana Fakour hebben een sprankelende carrière voor zich. In maart werden ze eerste in de regiofinale West 1 van het Prinses Christina Concours en wonnen ze beiden de Sinfonia Rotterdam Prijs. Op 23 en 25 augustus zal 3000 man hen zien schitteren met het orkest!


Praktische info

vrijdag 23 augustus – 20:30 – Het Park, Rotterdam – Sinfonia Maritiem Concert
zondag 25 augustus – 14:00 – Het Park, Rotterdam – Sinfonia Familieconcert

Sinfonia Rotterdam
Conrad van Alphen 
dirigent

Ntjam Rosie singer-songwriter
Jolie Bisoendial altviool
Diana Fakour viool

Volledige line-up en programma binnenkort bekend.

De toegang tot het Sinfonia Maritiem Concert is gratis. Reserveren is verplicht. Via de onderstaande knop kunt u vanaf 15 juli uw kaart reserveren.

Meer info & reserveren