Sinfonia Rotterdam Live – CD

Bestel CD

 

De huidige lockdown hebben we aangegrepen om een cd samen te stellen met enkele hoogtepunten van het afgelopen jaar, een cd als een bijzonder tijdsdocument. Hiermee lanceren wij tegelijkertijd ons gloednieuwe opnamelabel Sinfonia Rotterdam Live.

Deze eerste cd opent met de opname van Mozarts symfonie nr. 35 ‘Haffner’ van ons jubileumconcert in maart. Het tweede stuk, Mozarts symfonie nr. 38, is opgenomen op 16 december in de Bergsingelkerk, de tweede dag van de huidige lockdown. Deze ‘Praagse’ symfonie klinkt dramatisch als een opera en is tegelijkertijd harmonisch avontuurlijk. De opname van de symfonie van Bizet, het laatste stuk, komt uit het memorabele concert van 25 september in de Haagse Nieuwe Kerk. Deze flitsende, spontane symfonie schreef Bizet als 17-jarige en laat zijn grote talent als toondichter zien. 

 

Conrad: “De symfonieën op deze CD behoren tot mijn favorieten en zijn voor mij zogenoemde ‘signature works’ die ik wereldwijd bij orkesten mag vertolken. Het allerleukst is om ze bij onze eigen Sinfonia Rotterdam uit te mogen voeren en deze springlevende live opnames in deze donkere dagen met iedereen te delen.”
 

Prijs €12,50 excl. verzend en servicekosten

 

Bestel CD