Nieuwe apparatuur voor ons orkest

17 april 2023

Hoera! Wij hebben door het DeltaPORT Donatiefonds, de Van der Mandele Stichting, Het Prins Bernhard Cultuurfonds – Zuid Holland en Stichting Van Ommeren-de Voogt donaties ontvangen voor het aanschaffen van nieuwe apparatuur.

Van deze donaties hebben we het volgende gekocht:

 

Nieuw licht voor onze concerten

Vooral onze stagemanager is hier blij mee! Vier energiezuinige LED-lampen, statieven en draagtassen zorgen ervoor dat het opzetten van het podium veel soepeler en gemakkelijker verloopt, de energierekening omlaag gaat en de musici goed hun partijen kunnen lezen.

En voor Ismar geen rugpijn meer: de nieuwe lampen en statieven zijn een stuk minder zwaar.

 

 

Chique nieuwe muziekmappen

Wat is onze bibliothecaris (én de musici) blij met deze kwalitatieve mappen, met ons logo én de betreffende partij erop. De partijen blijven, zelfs na intensieve repetities en levendige concerten, er als ongebruikt uitzien. Zo kunnen we ze in nieuwstaat bewaren voor een volgend concert.

De mappen zijn voor onze ‘Dans en Drama’- productie afgelopen maart direct in gebruik genomen.

 

Splinternieuwe camera voor registraties en foto’s

Wat een prachtige camera hebben we kunnen kopen! Een camera van de beste kwaliteit, die niet alleen hoge kwaliteit films kan maken, maar ook professionele foto’s.

Van ons laatste concert in maart heeft onze marketeer Shoshanna met de camera al enorm mooie foto’s gemaakt. De camera is onmisbaar voor foto’s en videoregistraties van onze concerten.

 

Bedankt aan alle fondsen die deze upgrade mogelijk hebben gemaakt.