Muzikaal dankwoord

9 februari 2022

Op 29 januari 2022 was het zover. Stiekem droomden we ervan, maar zeker wisten we het pas zo’n 3,5 dag van tevoren. We mochten weer spelen en wel twee keer. 

Twee concerten die in korte tijd allebei uitverkocht waren. Een verrassend tijdstip van 17:00 uur waarop we veel jongeren en studenten mochten verwelkomen. Aansluitend nóg een concert, ook uitverkocht, met jong en oud. Enkele van de jongste bezoekers keken hun ogen uit naar het orkest, de dirigent en de instrumenten. De verbazing en verrukking was van de ogen van die kleintjes af te lezen. Voor ons meer dan prachtig om te zien. 

Wat deze twee concerten vooral ook met ons deden was dat ze ons dankbaar maakten. Dankbaar voor onze trouwe fans, maar ook voor de bezoekers die voor het eerst kwamen. We waren weer samen! Daarvoor en voor alle steun de afgelopen periode zeggen we welgemeend en in koor DANK U WEL

Onze huiscomponist Sylvia Maessen componeerde voor ons in zeer korte tijd een muziekstuk waarin we u allen bedanken voor uw steun. We speelden én zongen deze compositie aan het begin van de twee concerten. We luisteren en kijken het graag terug. En u kan er ook nóg een keer van meegenieten.

In het filmpje hoort en ziet u ons orkest tijdens één van de repetities van de serenade “Dank u wel, voor al uw steun”.