Colombia 2022

7 juli 2022

Op 22 juni gaven we het eerste concert in Teatro Santander in Bucaramanga. Dit concert werd gegeven ter ere van het 450-jarig bestaan van de stad.

Op 24 juni hadden we de eer om te mogen spelen in de bekendste concertzaal van het land: Teatro Mayor Julio Mario Santo Domingo en op zaterdag 25 juni in Teatro El Ensueño. Een cultureel centrum dat is opgezet in één van de achterstandswijken van Bogotá op een initiatief van de gemeente. Dit centrum heeft als doel de sociale verbinding door middel van cultuur te stimuleren.

We kijken met elkaar terug op een geweldige tijd van hard werken en genieten dat we onze muziek weer over de grens konden brengen.

 

Een leuk detail van onze tournee is dat we een fan uit Rotterdam mochten verwelkomen bij ons concert in Bucaramanga.

Suzanne Voorthuis was op vakantie en kwam samen met haar vriendin naar ons concert. Normaal zien we elkaar op ons kantoor in het Schielandhuis in Rotterdam. Het was geweldig elkaar nu eens ruim 8.500 kilometer verder te zien.

Suzanne: “Mijn ervaring was fantastisch! Het was ontzettend tof om bij het concert in Bucaramanga aanwezig te zijn en wat goed om Conrad te zien dirigeren, echt een prestatie!

Het publiek was zeer tevreden, dat heb ik wel gevoeld en gemerkt! Voor mij extra leuk om hier als Rotterdammer tussen te zitten.”

Meer verhalen lezen van onze fans of foto’s en filmpjes terugkijken? Dat kan via onze social media. Op Instagram en Facebook hebben we een verslag gemaakt van onze tournee.