Word Sinfonia Vriend!

 

 

 

“Het is moeilijk om niet geraakt te worden door de glans van deze parel van Rotterdam”

Burgemeester Aboutaleb

 

Sinfonia Rotterdam is hét Rotterdamse kamerorkest dat op energieke wijze de muziek van klassieke meesters overbrengt op een groot publiek, van jong tot oud. Het orkest viert successen in de bekende zalen, maar ook op onverwachte en intieme locaties. Dirigent Conrad van Alphen weet altijd weer de juiste snaar te raken met zijn passie voor muziek en oog voor talent.

Gunt u ons een mooie toekomst, vol met muzikale uitdagingen, vernieuwingen en verrassingen? Word dan nu Sinfonia Vriend. Uw betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd.

 

Als dank voor uw Vriendschap staat hier tegenover:

  • een goed gevoel, omdat u ons mooie orkest een steun in de rug geeft!
  • voorrang bij inschrijving op abonnementen
  • een uitnodiging voor de exclusieve Sinfonia Vrienden Event
  • en jaarlijks enkele verrassende extra’s

 

Hoeveel kost Sinfonia Vrienden?
Voor een klein bedrag bent u al Sinfonia Vriend. Het lidmaatschap bedraagt minimaal € 50 euro per persoon per jaar, maar meer geven mag natuurlijk ook!

Sinfonia Rotterdam heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor u recht heeft op extra belastingvoordeel als u uw gift voor 5 jaar vastlegt in een ‘Overeenkomst Periodieke gift in geld’. Een notaris is hierbij niet nodig.

Wilt u zelf uw belastingvoordeel uitrekenen? Dat kan via deze site.

 

Interesse of meer weten?
U kunt Sinfonia Vriend worden door het formulier te downloaden en ingevuld aan ons op te sturen. Als het welkomstgeschenk ontvangt u thuis de eerste cd van ons nieuwe label ‘Sinfonia Rotterdam Live’

Met vragen kunt u mailen naar vriend@sinfoniarotterdam.nl, maar bellen mag ook 06 15 10 05 39.

 

Impressie Sinfonia Vrienden Event
Als dank voor de Vriendschap wordt er ieder jaar een Sinfonia Vrienden Event georganiseerd. Omdat wij nu nog niet weten wanneer wij een Vrienden-event kunnen organiseren, hebben onze Vrienden de eerste cd van ons nieuwe label ‘Sinfonia Rotterdam Live’ ontvangen.

Seizoen 2019-2020
Afgelopen seizoen waren onze Sinfonia Vrienden van harte welkom in het kloppend hart van het jubilerende orkest. Naast een rondleiding door het prachtige Schielandshuis, werd er op verrassende én andere wijze kennis gemaakt met staf, bestuur en vrijwilligers van Sinfonia Rotterdam. Uiteraard onder het genot van heerlijke drankjes en happen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seizoen 2018-2019
Twee seizoenen geleden genoten Sinfonia Vrienden tezamen met musici van een lunch, waarbij er geanimeerd met elkaar en met Conrad van Alphen gesproken werd. Uiteraard was er ook ruim de mogelijkheid om getuige te zijn van de repetitie.