Word Sinfonia Vriend!

 

 

Burgemeester Aboutaleb
“Het is moeilijk om niet geraakt te worden door de glans van deze parel van Rotterdam”

 

Sinfonia Rotterdam is hét Rotterdamse orkest dat op energieke wijze de muziek van klassieke meesters overbrengt op een groot publiek, van jong tot oud. Het orkest viert successen in de bekende zalen, maar ook op onverwachte en intieme locaties. Dirigent Conrad van Alphen weet altijd weer de juiste snaar te raken met zijn passie voor muziek en oog voor talent.

Gunt u ons een mooie toekomst, vol met muzikale uitdagingen, vernieuwingen en verrassingen? Word dan nu Vriend van Sinfonia Rotterdam. Uw betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd.

Als dank voor uw vriendschap staat hier tegenover:

  • Een goed gevoel, omdat u ons mooie orkest steunt!
  • Voorrang bij inschrijving op abonnementen
  • De nieuwsbrief voor Sinfonia Vrienden, waardoor u als eerste op de hoogte bent van ontwikkelingen binnen het orkest en achtergrondverhalen kunt lezen.
  • Een uitnodiging voor de exclusieve Vriendenbijeenkomst
  • Jaarlijks enkele verrassende extra’s

Kosten Vriend Sinfonia Rotterdam
Voor een klein bedrag bent u al Sinfonia Vriend. Het lidmaatschap bedraagt minimaal € 50 euro per persoon per jaar. Meer geven mag natuurlijk ook!

De Geefwet maakt het mogelijk Sinfonia Rotterdam extra te steunen zonder dat het u extra kost, omdat het de ANBI-status heeft. Zelf uw belastingvoordeel berekenen: klik hier!

Aanmelden
Meld u nu aan. Download hier het formulier.

Interesse of meer weten?
Stuur voor vragen een e-mail naar vriend@sinfoniarotterdam.nl!

Foto’s Sinfonia Vrienden Event 2018-2019
Als dank voor de Vriendschap wordt er ieder jaar een Sinfonia Vrienden Event georganiseerd. Vorig jaar genoten Vrienden tezamen met musici van een lunch, waarbij er geanimeerd met elkaar en met Conrad van Alphen gesproken werd. Uiteraard was er ook ruim de mogelijkheid om getuige te zijn van de repetitie. Het volgende Vrienden Event vindt plaats op donderdag 23 januari.