Welkom Mariët Struijk, zakelijk leider.

Mijn naam is Mariët Struijk en ik ben de nieuwe zakelijk leider van Sinfonia Rotterdam.

Ik woon samen, heb een zoon van zes, een dochter van acht, een even oude kat en drie wandelende takken. Ik houd van de natuur, speel graag hockey, heb duurzaam leven als mijn hobby en schrijf af en toe een column of blog.

Qua werk ben ik ooit begonnen in de telecomindustrie en consultancy, waarna heb ik vervolgens lange tijd in de logistieke sector heb gewerkt. Daar heb ik verschillende (project-gerelateerde) rollen vervuld. Maar na bijna twintig jaar in het bedrijfsleven doorgebracht te hebben en veel van de wereld te hebben gezien, vond ik het tijd voor wat anders. Om zichtbaarder impact te kunnen maken, wilde ik graag kleinschaliger en op lokaal niveau werken.

Zo ben ik in 2019 als directeur bij het Diamant Theater in Den Haag begonnen, waar ik met veel plezier heb gewerkt en waar mijn liefde voor de culturele sector is opgebloeid.

Het mooie van deze sector vind ik dat je met intrinsiek gemotiveerde mensen werkt: mensen die hun enthousiasme voor hun vak weten over te dragen. En daar word ik blij van! Als ik zie wat Sinfonia neerzet en de prachtige muziek hoor die er gemaakt wordt, dan ben ik er trots op dat ik hiervan deel mag uitmaken. Ik heb er zin in om te beginnen en kijk ernaar uit om de partners, musici en het publiek van Sinfonia te ontmoeten!