Welkom Jevina Zhou, onze nieuwe Marketing- en Communicatiemedewerker

Mijn naam is Jevina Zhou en ik ben de nieuwe Marketing- en Communicatiemedewerker van Sinfonia Rotterdam. Aangenaam om kennis te maken!

Ik woon in Schiedam met mijn kat, genaamd Muji. In mijn vrije tijd houd ik erg van het kijken naar films, het lezen van boeken en het luisteren naar muziek. Ook geniet ik erg van planten verzorgen en kunstmusea bezoeken.

De laatste paar jaren heb ik de wereld behoorlijk afgereisd. Ik heb onder andere een periode in Zuid-Korea gewoond, waar ik een uitwisseling deed. Hierna heb ik een tijdje in Londen gewoond, waar ik de filmwereld heb meegemaakt bij een postproductiebedrijf. Na mijn afstuderen heb ik besloten om mijn roots te volgen en een jaar Chinees te studeren in Shanghai. Over de jaren heen heb ik van veel culturele uitingen mogen genieten. Al deze ervaring heeft mij doen realiseren hoe belangrijk cultuur voor een samenleving is en dat ik een ontzettende passie heb voor de culturele sector. Ik zou graag willen dat een grotere groep kan genieten van het genot dat deze sector een persoon kan bieden, en ik help graag met het verspreiden van deze boodschap.

Het mooie aan werken bij Sinfonia Rotterdam vind ik de openhartige instelling van iedereen waarmee ik samenwerk: ik voel mij ontzettend warm ontvangen met het goede vertrouwen in mij. Deze enthousiaste instelling steekt mij behoorlijk aan en het geeft mij ook veel zin om hard te werken om de kunsten van Sinfonia Rotterdam verder te communiceren met de wijde wereld!

Heeft u vragen over de Marketing en Communicatie van Sinfonia Rotterdam? Voelt u zich dan vrij om mij te e-mailen jevina@sinfoniarotterdam.nl.