Welkom Ismar Vejzovic, onze nieuwe Stagemanager en Orkestinspiciënt

Mijn naam is Ismar Vejzovic en ik ben de nieuwe Stagemanager en Orkestinspiciënt van Sinfonia Rotterdam.

Ik kom uit de gezellige Hoeksche Waard onder de rook van Rotterdam waar ik al decennia lang met veel plezier woon. Voordat ik aan deze mooie functie begon heb ik jarenlang gewerkt in de audiovisuele sector waar ik vele mooie producties tot stand heb weten te brengen. Doordat ik altijd al passie voor muziek heb gehad vond ik werken aan muziek gerelateerde projecten altijd het meest plezierig. Samenwerken met artiesten die hun hart en ziel stoppen in hun kunst heeft me altijd geïnspireerd om zelf met veel passie te werken aan mijn eigen projecten. Toen de kans zich voordeed om een deel uit te maken van Sinfonia Rotterdam heb ik geen seconde getwijfeld. Ik wil me graag inzetten om het kamerorkest van Rotterdam dat middenin de stad en maatschappij staat naar een nog hoger niveau te brengen en zodoende het culturele sector van de stad nog verder te verrijken. Hierdoor verheug ik me op werken voor Sinfonia Rotterdam, zowel met het team achter de schermen als met het orkest zelf.