Kaartverkoopinformatie

Bestel online uw abonnement voor de series Klassiek&Wijn in de Doelen in Rotterdam, het Wereldmuseum in Rotterdam en de Nieuwe Kerk in Den Haag voor seizoen 2019/2020:

  • kies uw abonnement
  • kies uw stoelen
  • betaal direct


Het bestellen van uw abonnement via deze website
Tijdens het bestellen van uw abonnement kiest u in 1 keer uw gewenste plaatsen. Na aankoop van uw abonnement krijgt u via ons ticketsysteem, Your Ticket Provider, een bevestigingsmail van uw bestelling. U hoeft deze niet te printen. Wij zullen handmatig uw kaarten reserveren en zo snel mogelijk per e-mail naar u toesturen.

Let op: de placering van de concerten op 5 oktober 2019, 20 december 2019 en 21 december 2019 gaat op binnenkomst van reservering en via de best-beschikbare-plaats methode. De tickets van deze concerten ontvangt u ruim voor het concert per post.


Schriftelijk bestellen
Kunt u of wilt u niet online bestellen, vraag dan een bestelformulier aan via:

Schriftelijke abonnementsaanvragen en handmatige placering worden behandeld op volgorde van binnenkomst. We rekenen voor schriftelijke bestellingen €3,50 administratiekosten per bestelling.


Reductie

Onze jongerenprijzen gelden voor jeugd t/m 26 jaar, tenzij anders vermeld. Wanneer de jongerenprijs niet als prijstype weergegeven wordt, is er geen korting voor jongeren.