Kaartverkoop informatie

Op deze pagina vindt u alle informatie over de kaartverkoop van Sinfonia Rotterdam. Indien u er niet uit komt kunt u altijd contact opnemen met res@sinfoniarotterdam.nl of +31 6 52 33 13 07.

 

Abonnementen

Met een abonnement kunt u tegen een bijzonder voordelige prijs alle vier concerten in de serie Sinfonia Classics in Rotterdam of Den Haag meemaken. En we maken het nog mooier: wij hanteren geen rangen, dus als u er snel bij bent zit u voor deze prijs op de beste plaatsen!

Tijdens het bestellen van uw abonnement kiest u in 1 keer uw gewenste plaatsen. Na aankoop van uw abonnement krijgt u via ons ticketsysteem, Your Ticket Provider, een bevestigingsmail van uw bestelling. U hoeft deze niet te printen. Wij zullen handmatig uw kaarten reserveren en zo snel mogelijk per e-mail naar u toesturen.

Bekijk de pagina’s voor onze serie Sinfonia Classics in Rotterdam en Den Haag door op de knoppen hieronder te klikken!

Sinfonia Classics Rotterdam 

Sinfonia Classics Den Haag 

 

Losse Tickets

Wilt u liever losse kaartjes kopen voor onze concerten? De kaartverkoop voor de losse kaartjes begint op 1 juni 2021. U kunt de losse kaartjes kopen via de concertpagina’s. Bekijk alle concerten hier.

 

Combiticket

Wilt u in een keer concerttickets voor meerdere concerten in onze serie Sinfonia Classics bestellen? Dan kunt u een combiticket bestellen. Wanneer u een combiticket besteld bespaart u op de eenmalige servicekosten. Gebruik dan de onderstaande knop om een combiticket te kopen!

Combiticket bestellen 

 

Schriftelijk bestellen

Kunt u of wilt u niet online bestellen, vraag dan een bestelformulier aan via res@sinfoniarotterdam.nl of +31 6 52 33 13 07.

Schriftelijke abonnementsaanvragen en handmatige placering worden behandeld op volgorde van binnenkomst. We rekenen voor schriftelijke bestellingen €3,50 administratiekosten per bestelling.

 


Toegankelijke prijs

Omdat wij de klassieke muziek graag laagdrempelig willen houden bieden wij voor al onze concerten een vaste lage prijs aan van €25,-. Voor jeugd t/m 26 jaar bieden wij een gereduceerde prijs van €10,- aan. Wanneer de jongerenprijs niet als prijstype weergegeven wordt is er geen korting voor jongeren.