Word Sinfonia Vriend!

Sinfonia Rotterdam is ánders: toegankelijker, persoonlijker en verrassender. Het orkest viert successen in de bekende zalen, maar ook op onverwachte locaties als een koeientuin, in de haven of op het water. Dirigent Conrad van Alphen weet altijd weer de juiste snaar te raken met zijn passie voor muziek en oog voor talent.

Gunt u ons een succesvolle toekomst, waarvan ook u kunt blijven genieten? Word dan Sinfonia Vriend. Samen kunnen we meer mogelijk maken!

“Het belangrijkste in de muziek staat niet in de noten”Gustav Mahler

Als Sinfonia Vriend geniet u tevens een aantal interessante extra’s?

  • Een goed gevoel dat u ons mooie orkest steunt!
  • Recht op voorinschrijving op abonnementen (via res@sinfoniarotterdam.nl).
  • Periodieke nieuwsbrief (digitaal), waardoor u als eerste op de hoogte bent van ontwikkelingen binnen het orkest en achtergrondverhalen kunt lezen.
  • Eén keer per jaar een exclusieve Vriendenbijeenkomst waar u op informele wijze andere Vrienden kunt ontmoeten en één introducé kunt meenemen?
  • Een leuke attentie als u een nieuwe vriend aanbrengt.

Kosten lidmaatschap
Het lidmaatschap bedraagt 50 euro per persoon per jaar; 80 euro voor 2 personen. Meer geven mag natuurlijk ook! Uw betrokkenheid en steun worden zeer gewaardeerd!

De Geefwet maakt het mogelijk Sinfonia Rotterdam extra te steunen zonder dat het u extra kost, omdat het de ANBI-status heeft. Als u besluit ons bijvoorbeeld voor 5 jaar te steunen met €175 per jaar, betaalt u slechts €86 netto per jaar (bij een belastingtarief van 40%).

Zelf uw belastingvoordeel berekenen: klik hier!

Interesse of meer weten?
Stuur voor vragen een e-mail naar vriend@sinfoniarotterdam.nl!

 

Foto’s Vriendenbijeenkomst 6 maart 2017