SV COLLECTION hoofdsponsor Sinfonia Rotterdam

Ce238mjUkAAk5Lw

SV COLLECTION committeert zich de komende vijf jaar als hoofdsponsor aan Sinfonia Rotterdam en ondersteunt de ambitie van het dynamische kamerorkest in het verder uitbouwen van de successen.

Met de Rotterdamse wortels, ondernemingszin, experimenteerlust, ambitie en cultuurbesef hebben SV COLECTION en Sinfonia Rotterdam veel met elkaar gemeen. “We voelen een verwantschap met de kunst en cultuur in de regio en vinden het belangrijk dat deze blijven voortbestaan,” aldus Leo Schouten, directeur.

Sinfonia Rotterdam staat bekend om het culturele ondernemerschap. Het orkest brengt al jaren meer dan 65% van de begroting bijeen door zelf aan de weg te timmeren. Met het aangaan van het sponsorschap met SV COLLECTION is de sponsoropbrengst net zoveel als het orkest aan structurele subsidie ontvangt. “Wij zijn dolblij met deze geweldige nieuwe hoofdsponsor en zien ernaar uit om samen met SV COLLECTION artistieke en creatieve activiteiten te ontplooien. Wij voelen ons bevoorrecht dat deze sponsor zich voor 5 jaar aan ons bindt. Dat is zeer bijzonder in deze tijd”, aldus Conrad van Alphen, oprichter en dirigent van Sinfonia Rotterdam.

SV COLLECTION design@work
SV COLLECTION heeft visie op – en geeft richting aan – andere manieren van werken: op kantoor, in de publieke ruimte en onderweg. Vanuit een unieke designcollectie, speciaal ontwikkeld voor de werkomgeving van nu en de toekomst, adviseert en begeleidt SV COLLECTION de toepassingen van haar producten. Meubelen die meewerken vanuit functie door goed design maken het verschil. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voorwaarde.

Sinfonia Rotterdam
Conrad van Alphen richtte Sinfonia Rotterdam in 2000 op en heeft het kamerorkest in de afgelopen zestien jaar met veel ondernemerszin, idealisme en een flinke portie lef uitgebouwd. Ook artistiek gezien bracht hij zijn orkest naar een hoog niveau. Sinfonia Rotterdam brengt met name klassieke meesters op een dynamische en indringende wijze naar een groot publiek in binnen- en buitenland. Het orkest heeft eigen series in De Doelen en het Wereldmuseum in Rotterdam en de Nieuwe Kerk, Den Haag. Daarnaast speelt het regelmatig in de verschillende concertzalen van Nederland, zoals Het Concertgebouw Amsterdam, en gaat het orkest regelmatig op internationale tournees.

SV COLLECTION: www.sv.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Carola Heeremans – Sinfonia Rotterdam – 010 218 15 02 – management@sinfoniarotterdam.nl

Helga Lexmond – SV COLLECTION – 010 – 211 20 50 – hlexmond@sv.nl