Sponsors

Hoofdsponsor

 

SV is de trotse hoofdsponsor van Sinfonia Rotterdam, een orkest dat ruim 20 jaar mensen inspireert, boeit en verbindt. Met de Rotterdamse wortels, ondernemingszin, experimenteerlust, ambitie en cultuurbesef hebben SV en Sinfonia Rotterdam veel met elkaar gemeen: “We voelen een verwantschap met de kunst en cultuur in deze regio en vinden het belangrijk dat deze blijven voortbestaan,” aldus Leo Schouten, oprichter.

Met authentieke en intelligente projectmeubelcollecties draagt SV bij aan interieurs voor professionele en publieke ruimtes. Interieurs die inspireren, boeien en verbinden – en die het beste uit mensen halen, iedere dag opnieuw.

Bezoek de website van SV

 

 

 

 

Premium Sponsor

Caru containers verkoopt en verhuurt sinds het jaar 2000 containers. Dankzij hun heldere doelstelling om het kopen en huren van containers gemakkelijk, menselijk en leuk te maken zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met kantoren in 8 verschillende landen.

Bezoek de website van Caru containers

 

 

 

Sponsors

RHH Rotterdam Harbour Holding BV biedt Human Resources, Facilitaire en IT diensten voor Logistieke Dienstverleners in de haven van Rotterdam. RHH is naast Sinfonia Clublid ook de hoofdsponsor van het Sinfonia Maritiem Concert.

Bezoek de website van RHH

 

 

 

 

De MKS PAMP GROUP is een industriële en handelsdienstengroep die gespecialiseerd is in alle aspecten van de edelmetaalhandel. MKS PAMP GROUP geeft specifiek voor het promoten van jonge solisten.

Bezoek de website van MKS PAMP GROUP