Bestel nu uw kaarten!

Perfecte Klassiek&Wijn concerten op drie schitterende concertlocaties!

  • Wereldmuseum, Rotterdam
  • de Doelen, Rotterdam
  • Nieuwe Kerk, Den Haag

Kies hier uw concertlocatie en bestel uw kaarten!

 

 

 

 

 

Series Klassiek&Wijn
De succesvolle Sinfonia Rotterdam formule!

Wat is nu aangenamer dan na een enerverend concert de opgedane luisterervaringen te delen met andere bezoekers of met de musici zelf? De serie Klassiek&Wijn van Sinfonia Rotterdam is inmiddels een begrip in Rotterdam, Den Haag en omstreken.

Het gouden recept is: compacte, energieke concerten (zonder pauze), prachtige muziek, de dirigent licht het programma toe vanaf het podium en na a oop van het concert heft u samen met uw gezelschap en de musici van Sinfonia Rotterdam een heerlijk glas wijn met sfeervolle live gespeelde salonmuziek op de achtergrond! Een onbezorgde middag of avond uit! Wat wilt u nog meer?

Sinfonia Rotterdam biedt u Klassiek&Wijn-series op drie prachtige locaties; de Doelen en het Wereldmuseum in Rotterdam en de Nieuwe Kerk in Den Haag. De series bestaan uit vier prachtige programma’s, zoals u in deze brochure kunt lezen.

De series in Rotterdam omvatten nog een vijfde concert; het openingsconcert van de serie Music for the Millions van de Doelen met de magistrale Orgelsymfonie van Saint-Saëns en het bekende Pianoconcert van Grieg. Bestelt u de serie in Den Haag, dan kunt u dit vijfde concert met korting bijbestellen.