Kaartverkoopinformatie

Bestel online uw abonnement voor de series Klassiek&Wijn in de Doelen, het Wereldmuseum in Rotterdam en de Nieuwe Kerk in Den Haag:

  • kies uw abonnement
  • kies uw stoelen
  • betaal direct 

Het bestellen van uw abonnement via deze website
Tijdens het bestellen van uw abonnement kiest u in 1 keer uw gewenste plaatsen. Na aankoop van uw abonnement krijgt u via ons ticketsysteem, Your Ticket Provider, een bevestigingsmail van uw bestelling. U hoeft deze niet te printen. Wij zullen handmatig uw kaarten reserveren en zo snel mogelijk per e-mail naar u toesturen. De placering van de concerten The Planets en Kerst met Beethovens 9de! gaat op binnenkomst van reservering en via de best-beschikbare-plaats methode. De tickets van deze concerten ontvangt u ruim voor het concert per post.

Schriftelijk bestellen
Kunt u of wilt u niet online bestellen, vraag dan een bestelformulier aan via:

Schriftelijke abonnementsaanvragen en handmatige placering worden behandeld op volgorde van binnenkomst. We rekenen voor schriftelijke bestellingen €3,50 administratiekosten per bestelling.

 

Reductie
Onze jongerenprijzen gelden voor jeugd t/m 26 jaar, tenzij anders vermeld. Wanneer de jongerenprijs niet als prijstype weergegeven wordt, is er geen korting voor jongeren.