Kaartverkoopinformatie

Nieuw! Bestel online uw abonnement voor de series Klassiek&Wijn in de Doelen, het Wereldmuseum in Rotterdam en de Nieuwe Kerk in Den Haag:

  • kies uw abonnenemt
  • kies uw stoelen
  • betaal direct
  • print uw e-tickets

 

Vroegboekkorting tot 1 mei 2018
Tot dinsdag 1 mei 2018 kunt u tegen een gereduceerd tarief uw abonnement bestellen. Vanaf 1 mei gelden de normale toegangsprijzen en start ook de losse kaartverkoop.

 

Schriftelijk bestellen
Kunt u of wilt u niet online bestellen, vraag dan een bestelformulier aan via:

Schriftelijke abonnementsaanvragen en handmatige placering worden behandeld op volgorde van binnenkomst. We rekenen voor schriftelijke bestellingen €3,50 administratiekosten per bestelling. Uw tickets worden na betaling uiterlijk 1 mei 2018 toegestuurd.

 

Reductie
Onze jongerenprijzen gelden voor jeugd t/m 26 jaar, tenzij anders vermeld. Wanneer de jongerenprijs niet als prijstype weergegeven wordt, is er geen korting voor jongeren.

 

Aanleveren van de tickets
E-tickets

Tijdens de vroegboekperiode ontvangt u van ons per e-mail een betalingsbevestiging van uw geboekte abonnement. De e-tickets van de individuele concerten ontvangt u voor 1 mei 2018 in uw mailbox. Bij bestellingen na 1 mei 2018 ontvangt u de e-tickets direct na uw boeking in uw mailbox en kunt u deze printen of als pdf op uw mobiele telefoon tonen. Wanneer u uw tickets op uw telefoon toont, zorg dan dat de helderheid van uw telefoon hoog staat, zodat de scanner dit goed kan lezen.

Kaarten per post
Heeft u tijdens de vroegboekperiode via het bestelformulier kaarten geboekt, dan worden deze voor 1 mei 2018 per post thuisgestuurd. Bestellingen na 1 mei 2018 worden binnen 2 weken na bestelling thuisgestuurd. Als er minder dan 1 week tussen de bestel- en concertdatum ligt, kunt u uw kaarten voor aanvang van het concert bij de kassa van de betreffende zaal ophalen.


Verhinderd?

Bent u verhinderd en wilt u uw e-tickets annuleren? Dan ontvangen wij graag het e-mailadres waarop de kaarten gereserveerd staan en het referentienummer van de bestelling,  dit begint met REF.  Wij zullen er naar streven om het verschuldigde bedrag binnen 3 werkdagen terug te storten.