Sinfonia Maritiem Concert 2018

zo 1 juli, 2018
20:00 uur

Leuvehaven
Rotterdam

Uitverkocht

Concerten

Een nieuwe traditie is geboren! Na het grote succes van vorig jaar, is het tijd voor een tweede editie. Zondag 1 juli 2018 geeft Sinfonia Rotterdam opnieuw een heel bijzonder concert, op een hele unieke plek in Rotterdam; het Sinfonia Maritiem Concert in de Leuvehaven.

Omdat Sinfonia Rotterdam hét orkest voor alle Rotterdams is, geeft zij dit concert als cadeau aan de stad en haar inwoners. Het Sinfonia Maritiem Concert is daarom gratis toegankelijk. Het wordt absoluut een avond om niet te vergeten!

Sinfonia Rotterdam verrast u met een mooi programma vol klassieke parels, de nodige jazz en spoken word. Bekijk hieronder het programma (in willekeurige volgorde):

  • Sinfonia Rotterdam
  • Eric Vloeimans (jazz-trompettist)
  • Romano Haynes (spoken word)
  • Pelle van Esch (bastrombone)

Het verdere programma blijft nog even een verrassing. Houd daarom deze site goed in de gaten.

 

Hoofdsponsor Sinfonia Maritiem Concert

 

 

 


Eric Vloeimans
Na het grote succes van vorig jaar, is opnieuw de Nederlandse Jazz-trompettist Eric Vloeimans. Om alvast in de stemming te komen kunt u hieronder een compilitatie van vorig jaar bekijken, een prachtige vertolking van Somewhere over the Rainbow van Eric Vloeimans, Sinfonia Rotterdam en Conrad van Alphen tijdens het Sinfonia Maritiem Concert 2017


Romano Haynes
In zijn debuutjaar sleepte Romano de Debuutprijs van Rudolphi in de wacht (prijs voor talent in de toekomst). De Volkskrant gaf **** en kopte het volgende: “Krachtige performer en veelzijdig acteur”. Romano (1990) is een veelzijdig acteur en staat ook bekend om zijn poëtische tekstbehandeling. Naast zijn rollen in onder andere de musical Amandla Mandela en in de dramaserie Als de dijken breken, wordt Romano regelmatig geboekt door bedrijven als spreker/spoken word artiest, zo sprak hij o.a. tijdens TEDx Amsterdam. Op dit moment is Romano te zien in de RTL-serie Soof.


Pelle van Esch
Slechts 15 jaar oud en nu al winnaar van de Prinses Christina Concours Rotterdam 2017. Tijdens het Sinfonia Maritiem Concert geeft hij een solistisch optreden met Sinfonia Rotterdam.


Bekijk hieronder foto’s en een video van de editie van 2017.

Aankomende concerten

Sinfonia Rotterdam gaat het dak op!

2 juni 2018

Sinfonia Maritiem Concert 2018

1 juli 2018
Verschillende locaties

Sinfonia Rotterdam op tournee naar Brazilië

19 september 2018 t/m 22 september 2018