Opera op de Parade

wo 26 juni, 2019
16:00 uur

's-Hertogenbosch

Uitverkocht

Opera op de Parade is het gratis toegankelijke en laagdrempelige openluchtevenement aan de voet van de Sint-Jan in ’s-Hertogenbosch. Sinds 2007 brengt Opera op de Parade jaarlijks duizenden bezoekers naar de Parade die de smaak van opera en klassieke muziek op een informele manier willen proeven. Vanwege het succes van Opera op de Parade is het besluit genomen dit unieke Bossche evenement in 2019 uit te breiden tot een meerdaags operafestival dat plaatsvindt van 25 tot en met 27 juni op de Parade én in de binnenstad.

Opera concert voor Kids
Op woensdag 26 juni (aanvang 16.00 uur) kunnen kinderen tijdens Opera concert voor Kids genieten van een heerlijk familieconcert. Hakim Traïdia (onder andere bekend van Sesamstraat) neemt kinderen mee naar de wondere wereld van zang en opera. Een unieke productie van het Internationaal Vocalisten Concours met Sinfonia Rotterdam o.l.v. Conrad van Alphen, Vereniging Bossche Opera, Vocaal Ensemble Markant en sopraan en oud-IVC laureaat Jeannette van Schaik.

Met muziek van onder andere Mozart, Rossini, Verdi en Puccini in bewerkingen van onze huisarrangeur en componist Sylvia Maessen.

 

Kijk hier voor meer informatie.

 

Aankomende concerten

Opera op de Parade

26 juni 2019

Sinfonia Maritiem Festival

30 juni 2019
Verschillende locaties

The Planets

5 oktober 2019 t/m 12 oktober 2019