Nieuwjaar met Wishful Singing

Een onvergetelijk en hartveroverend Nieuwjaarsconcert met Sinfonia Rotterdam en Wishful Singing!
Dirigent: Amaury du Closel

 

Ira & George Gerschwin By Strauss (arrangement Sylvia Maessen)
Lehár Warum hasst du mich wachgeküsst (arrangement Sylvia Maessen)
Stolz Frag nicht warum ich gehe (arrangement Bob Zimmerman)
Gerschwin Rhythm (arrangement Sylvia Maessen)
Mozart
 Symfonie nr.40
M. Haydn Vespers
Fauré Pavane Op.50

 

Sinfonia Rotterdam start het jaar 2018 swingend samen met Wishful Singing! Een luisterrijk uurtje muziek en u kunt alle musici na afloop nog ontmoeten ook.

Wishful Singing, vijf vrouwen met loepzuivere stemmen en een frisse podiumpresentatie, zingen over liefde, hartzeer, lichtvoetigheid, weemoed en plezier. Sinfonia Rotterdam brengt samen met dit buitengewone vijftal een onvergetelijk en hartveroverend Nieuwjaarsconcert! Het concert opent met de symfoie in g kleine terts van Mozart, waarna Wishful Singing samen met het orkest via de prachtige Vespers van M. Haydn en Fauré’s Pavane overgaat in close harmony, lichte muziek en Nieuwjaars highlights.

 

Klassiek en wijn – De Nieuwe Kerk in Den Haag & het Wereldmuseum in Rotterdam
Het was de afgelopen seizoenen overduidelijk, de serie Klassiek&Wijn smaakt naar meer! En dus bieden we ook dit seizoen korte concerten zonder pauze met boeiende programma’s. Uitgevoerd door topsolisten en de enthousiaste musici van Sinfonia Rotterdam, waarbij de dirigent het programma toelicht vanaf het podium. Na afloop van het concert kunt u samen met de uitvoerenden onder genot van een heerlijk glas wijn napraten terwijl musici uit het orkest live salonmuziek spelen.

 

Mozart na de maaltijd – de Doelen
Dit concert behoort tot de reeks ‘Mozart na de maaltijd’: concerten van ongeveer een uur met toegankelijke muziek die vanaf het podium door de dirigent wordt toegelicht. Er is geen pauze, maar na afloop is er een meet & greet met de dirigent en musici in de Jurriaanse Foyer. Boekt u er een diner bij in de Stadsbrasserie, dan heeft u letterlijk Mozart ná de maaltijd.

Aankomende concerten

Verschillende locaties

Nieuwjaarsconcert – Vuurwerk en Passie

11 januari 2019 t/m 13 januari 2019

De Klassieke Schatkamer

6 maart 2019
Verschillende locaties

Contrasten

8 maart 2019 t/m 12 maart 2019