LevensLust Bosconcerten

Levenslust Bosconcerten is de verwezenlijking van een droom om met een intiem gezelschap, geïnspireerd door verschillende muziekstijlen, het leven te vieren. Een onvergetelijk muzikaal feest in het bos! Met een groots theater, bospodium en verharde dansvloer voor de beste beleving van elk optreden. In de buitenlucht, beschermd tegen regen.

 

Sinfonia Rotterdam

Dirigent: Conrad van Alphen
Solisten:
Mehmet Polat (ud)
Juliette Hurel (fluit)

 

Programma

  1. Mozart – Ouverture Don Giovanni KV527
  2. Mehmed Polat
    • Contemplation
    • Expanded lives
  3. Haydn – Symfonie nr. 90 in C – deel 1
  4. Schwindl – Fluitconcert in D
  5. Beethoven – Symfonie nr. 2 in D – deel 1

 

Voor meer informatie, bekijk de website van LevensLust Bosconcerten.

 

 

Toegang

Exclusief evenement, vrij toegankelijk maar beperkte plekken beschikbaar. Om een hoge kwaliteit en diversiteit aan muzikanten in deze speciale setting te kunnen laten spelen, vraagt de organisatie van LevensLust Bosconcerten een bijdrage.

 

Programma

Om 11.30 uur heten we iedereen van harte welkom op Kasteel Groeneveld in Baarn. Ga zaterdag direct na je ontbijt weg en kom op tijd voor de volledige belevenis! We bieden de mogelijkheid om de dag goed te beginnen met een grote gezamenlijke picknick, terwijl de eerste klassieke tonen door het bos klinken. De 9 diverse bosconcerten vinden achtereenvolgens plaats tot half 12 ’s avonds.

 

Eten en drinken

Vriendelijk geprijsde eet en drank opties zullen worden aangeboden. Een rijk gevulde picknick kan op het terrein verkregen worden en voor de bezoekers die op tijd zijn zullen er verschillende verrassingen klaarstaan.

Vervoer

Er zijn gratis pendelbussen vanaf station Baarn dus we adviseren om gebruik te maken van het OV. Zorg dat je tussen 11.00 en 12.00 uur op het station of de parkeerplaats bent. Er zijn voldoende treinen na afloop om ’s avonds terug te kunnen reizen naar alle grote steden.

Parkeren kan alleen bij Jardin d’Hiverre op de Wildenburglaan 4 in Baarn waarvoor een parkeerkaart verplicht is die binnenkort hier te verkrijgen is, volg de borden vanaf de snelweg.

Fietsen is heerlijk, zeker door het bos, dus woon je dichtbij pak dan de fiets!

Aankomende concerten

Lunchconcert

29 september 2021
Verschillende locaties

Chopin met Nikolai Lugansky

7 oktober 2021 t/m 9 oktober 2021

De Nieuwe Wereld

11 november 2021