Chopin met Nikolai Lugansky

do 7 oktober, 2021
19:30

de Doelen - Rotterdam
Grote Zaal

Uitverkocht

€ 25,00 / € 10,00
Bestel kaarten

vr 8 oktober, 2021
20:15

Nieuwe Kerk - Den Haag

Uitverkocht

€ 25,00 / € 10,00

za 9 oktober, 2021
20:00

Sint-Willibrordusbasiliek - Hulst
Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen

Uitverkocht

€ 27,00 / €
Bestel kaarten

Let op! U heeft een coronatoegangsbewijs nodig voor dit concert. Onderaan deze pagina kunt u meer informatie hierover vinden.

Wegens groot succes is het concert in de Nieuwe Kerk, Den Haag uitverkocht! 

Wilt u toch graag de Russische pianomeester Lugansky in het echt zien spelen? We hebben nog kaarten voor zijn uitvoering in de prachtige Grote Zaal van de Doelen. 

 

Sinfonia Rotterdam

 
Dirigent Conrad van Alphen

Solist Nikolai Lugansky (piano)

Presentatie Gregor Bak

 

Schubert Ouverture: “Die Freunde von Salamanka”

Mozart Symfonie nr.25, KV.183

Chopin Pianoconcert nr.1

 

Met trots opent Sinfonia Rotterdam zijn splinternieuwe serie Sinfonia Classics met een populair programma gevuld met herkenbaarheid, pracht en emotie.

Na één van Mozarts meest theatrale symfonieën, bekend uit de opening van de film Amadeus, verwent meesterpianist Nikolai Lugansky u met haast tastbare romantiek tijdens het eerste pianoconcert van Frédéric Chopin.

 


 

Sinfonia Classics abonnement

Dit concert maakt deel uit van onze Sinfonia Classics abonnement in Rotterdam en Den Haag. Bestel tickets voor de volledige serie en geniet van een gereduceerd tarief!

Sinfonia Classics Rotterdam 

Sinfonia Classics Den Haag 

 

Combiticket

Wilt u in een keer concerttickets voor meerdere concerten in de serie bestellen? Gebruik dan de onderstaande knop om een combiticket te kopen!

Combiticket bestellen 

 


 
Nikolai Lugansky

Nikolai Lugansky is een pianist die elegantie en sierlijkheid combineert met krachtige virtuositeit, een ware incarnatie van de Russische traditie op het internationale klassieke toneel. Erkend als meester van het Russische en laat-romantische repertoire, staat Lugansky bekend om zijn interpretaties van Rachmaninov, Prokofiev, Chopin en Debussy. Hij ontving talrijke onderscheidingen voor zijn opnames en artistieke prestaties.

 

(via Harrison Parrott)

 

 

 

 

Gregor Bak

Gregor Bak heeft na zijn studie muziekwetenschap aan de Rijksuniversiteit in Utrecht gewerkt als docent muziek, pianist, componist en dirigent. Zo is hij sinds 1993 dirigent van het Oeral Kozakkenkoor.

Vanaf 1992 presenteerde hij voor de NCRV televisie het klassieke muziekprogramma C-Majeur, waarna hij ook programma’s zoals Schoolstrijd, Thank you for the music en Zo Vader Zo Zoon presenteerde.

Als pianist begeleidt hij o.a. sopraan Francis van Broekhuizen in het theaterprogramma ‘Bij Twijfel Hard Zingen’. Daarnaast is Gregor (muzikaal) dagvoorzitter op congressen en symposia, muzikaal leider van Sing-A-Long’s in het hele land en verzorgt hij de presentatie bij concerten.

 

(via Gregor Bak)

 


 

Coronatoegangsbewijs

Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

1. Koop bij ons een ticket

2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

     1. testbewijs
     2. vaccinatiebewijs
     3. herstelbewijs

 

Bezoek

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR- code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

 

Meer informatie

•   Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen

•   Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

 

Veel plezier!

 
Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.
Voorkom verspreiding van het coronavirus. Download de CoronaMelder-app via de App Store of Google Play Store.

 


 

Sinfonia Rotterdam ontvangt gulle ondersteuning van Stichting Van Zadel de Rooij voor dit concert. Wij zijn erg dankbaar voor deze steun.

Aankomende concerten

Lunchconcert

29 september 2021
Verschillende locaties

Chopin met Nikolai Lugansky

7 oktober 2021 t/m 9 oktober 2021

De Nieuwe Wereld

11 november 2021