Klassiek&Wijn in het Wereldmuseum

De Balzaal van het Wereldmuseum is dé plek voor een geweldige avond Klassiek&Wijn met Sinfonia Rotterdam. Na ontvangst op deze sfeervolle locatie aan de Maas geniet u van een gevarieerd concert zonder pauze met topsolisten en pareltjes uit de muziekliteratuur. Na afloop een heerlijk glas wijn in de statige Salon met achtergrondmuziek door musici van het orkest. Gezellig napraten met elkaar, de dirigent, solisten en orkestmusici. Een topavond! 

 

Tijdens de concerten hoort u bekende klassieke meesterwerken zoals het Sinfonia concertante van Mozart en Handel's Water Music. Met topsolisten, zoals Henk Neven en Carel Kraayenhof, wordt het een serie om van te smullen.

 


NEEM EEN ABONNEMENT

Deze serie is helaas uitverkocht 

 

Losse kaarten:
€ 37
€15 (<26 jaar)

 

 

Händels Water Music

Wij spelen een Mozart-symfonie en Händels Water Music en begeleiden Marjolein Niels en Henk Neven in aria’s en duo’s van Händel.

Het golvende Water Music van Händel, met zijn levendige barokdansen als Hornpipe, Bourrée, Menuet en Rigaudon, is op het lijf geschreven van het kamerorkest van de havenstad. De Rotterdamse sterren Marjolein Niels en Henk Neven zingen wonderschone aria’s en duo’s van Händel, en het concert opent met een sprankelende symfonie van Mozart. Veel luisterplezier gewenst! 
.

Programma

Conrad van Alphen - dirigent

Marjolein Niels - sopraan

Henk Neven - bariton 

 

Mozart - Symfonie nr.22 KV 162

Händel – Aria’s en duo's voor sopraan en bariton

Händel – Suite nr.1 uit ‘Water Music‘ HWV348 

nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Sinfonia Rotterdam.

Live registratie van Faure Requiem

Lees verder

Nieuws: SV PROOFF HOOFDSPONSOR!

 

SV/PROOFF design@work committeert zich de komende vijf jaar als hoofdsponsor aan Sinfonia Rotterdam en ondersteunt de ambitie van het dynamische kamerorkest in het verder uitbouwen van de successen.

 

Lees verder

Klassiek&Wijn

Al het goede komt samen in de serie Klassiek&Wijn; hoogstaande muziek, mooie wijn, geanimeerd gezelschap en een sfeervolle ambiance.

Lees verder