Serie Mozart na de Maaltijd in de Doelen

Ook dit seizoen geniet u van 3 prachtige concerten van het dynamische Sinfonia Rotterdam in de Doelen. Tijdens de concerten hoort u bekende werken zoals het Sinfonia Concertante van Mozart en Handel's Water Music, maar ook interesante verrassingen. Met topsolisten, zoals Daria van den Bercken, Mor Biron en Henk Neven, wordt het een serie om van te smullen.

 

De concerten duren iets meer dan een uur en worden niet onderbroken door een pauze. Na afloop van het concert kunt u samen met de dirigent, de solisten en de spelers onder genot van een drankje napraten terwijl musici uit het orkest live salonmuziek spelen.

 

NEEM EEN ABONNEMENT

Serie van 3 concerten voor €67 / €25 (<26 

jaar)

 

Losse kaarten:

vanaf €28

€10 (<26 jaar)

 

Bestel direct! 

 

 

 

 

Händels Water Music

Wij spelen een Mozart-symfonie en Händels Water Music en begeleiden Marjolein Niels en Henk Neven in aria’s en duo’s van Händel.

Het golvende Water Music van Händel, met zijn levendige barokdansen als Hornpipe, Bourrée, Menuet en Rigaudon, is op het lijf geschreven van het kamerorkest van de havenstad. De Rotterdamse sterren Marjolein Niels en Henk Neven zingen wonderschone aria’s en duo’s van Händel, en het concert opent met een sprankelende symfonie van Mozart. Veel luisterplezier gewenst! 
.

Programma

Conrad van Alphen - dirigent

Marjolein Niels - sopraan

Henk Neven - bariton 

 

Mozart - Symfonie nr.22 KV 162

Händel – Aria’s en duo's voor sopraan en bariton

Händel – Suite nr.1 uit ‘Water Music‘ HWV348 

nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Sinfonia Rotterdam.

Live registratie van Faure Requiem

Lees verder

Klassiek&Wijn

Al het goede komt samen in de serie Klassiek&Wijn; hoogstaande muziek, mooie wijn, geanimeerd gezelschap en een sfeervolle ambiance.

Lees verder

Nieuws: SV PROOFF HOOFDSPONSOR!

 

SV/PROOFF design@work committeert zich de komende vijf jaar als hoofdsponsor aan Sinfonia Rotterdam en ondersteunt de ambitie van het dynamische kamerorkest in het verder uitbouwen van de successen.

 

Lees verder